Een toegewijde pastafamilie

De familie Martelli bestaat uit ambachtelijke "pastamakers" die, sinds 1926 de pasta zelf produceren gebruik makend van traditionele systemen. Ze gebruiken de beste harde tarwesoort en fijne meelsoorten, die gekneed worden met koud water en gebruik makend van bronzen trekplaten. Het droogproces wordt gedaan met lage temperaturen en neemt 50 uur in beslag. De pasta krijgt op deze manier de goede smaak en garandeert een hoge poreusheid. Dankzij deze eigenschappen gaat de pasta erg goed samen met klassieke sauzen, zoals: "pesto", "carbonara' (ei en spek), tomatensaus, boter en Parmezaanse kaas – en met nog veel meer andere sauzen. Vanwege de bijzondere poreusheid, moet deze pasta 'al dente' gekookt en snel afgegoten worden. De familieleden werken in de pastafabriek en zien toe op het product, zodat een goede pasta ontstaat, volgens de beste Italiaanse traditie. De karakteristieke gele verpakking staat voor de continuïteit van deze Toscaanse traditie.

GEMAAKT MET PASSIE EN DAT PROEF JE!

Waarom Martelli Pasta?

Vooral omdat de pasta zo goed smaakt en niet klef en zacht wordt zoals zo vaak bij andere pasta's het geval is. Beleef een nieuwe ervaring van 'al dente'!!